Vage etiketirke

DIGI SM-320

Ekonomična vaga etiketirka opremljena mehanizmom za ispis na termo etiketu. Dostupna u dvije varijante. Pogodna za trgovinu i manju proizvodnju.

Digi Seiko SM 120 LL

Vaga etiketirka opremljena jedinstvenim Linerless sistemom za etiketiranje koji će vam omogućiti ispis svih duljina etiketa na samo jednoj roli.

Digi Seiko SM 5300

PC bazirana vaga etiketirka koja osim standardnog načina etiketiranja (etiketa sa podlogom) nudi i Linerless sistem etiketiranja.

Vage trgovačke

Digi DS 781

Trgovačka vaga s LCD zaslonom za kupca i operatera. Baterijsko napajanje i tipke za brzo biranje osigurat će brz i točan rad u svim uvjetima. Pogodna za male trgovine i tržnice.

Digi DS 782

Trgovačka vaga s LCD zaslonom i pozadinskim osvjetljenjem za kupca i operatera. Akumulatorsko napajanje do 400 sati rada i tipke za brzo biranje osigurat će brz i točan rad u svim uvjetima. Pogodna za male trgovine i tržnice.

Digi DS 688

Trgovačka vaga s LCD zaslonom i pozadinskim osvjetljenjem za kupca i operatera. RS-232 komunikacija osigurat će povezivanje s vašim maloprodajnim programom. Pogodna za male trgovine, mesnice i tržnice.

Digi DS 781 SS inox

Trgovačka vaga u INOX izvedbi s LCD zaslonom za kupca i operatera. Baterijsko napajanje, tipke za brzo biranje i IP 68 zaštita osigurat će brz i točan rad u svim uvjetima. Pogodna za male trgovine, tržnice i ribarnice.

Skener vage

Digi DS 984

DIGI DS-984 je kontrolna scanner vaga koja je prilagođena uvijetima rada na blagajni, na način da omogućava skeniranje i vaganje odjednom. Pokazni indikator za DS-984 dostupan je u dva modela.

Kontrolne vage

Digi DS 708

Kontrolna vaga s crvenim LED zaslonom za primjenu u različitim uvjetima vaganja. Opcija akumulatorskog napajanja osigurava mobilnost.

Digi DS 676 H

Trgovačka vaga dizajnirana za jednostavno i brzo vaganje u svim uvjetima. Idealna za ribarnice.

Vage za brojanje

Digi DC 782

Vaga brojalica s LCD zaslonom i pozadinskim osvjetljenjem. Akumulatorsko napajanje do 400 sati rada i tipke za brzo biranje osigurat će brz i točan rad u svim uvjetima.

Digi DMC 782

Vaga brojalica za kovanice s LCD zaslonom i pozadinskim osvjetljenjem. Akumulatorsko napajanje do 400 sati rada i tipke za brzo biranje osigurat će brz i točan rad u svim uvjetima.

Magacinske i platformske vage

Digi DS 530

Kontrolna vaga s LCD zaslonom. DIGI DS-530 nudi različite kapacitete vaganja za široku primjenu. Idealna za industriju, logistiku, trgovinu i manju proizvodnju.

Paletar KPZ Viličar vaga

KPZ Viličar vaga – visoka kvaliteta konstrukcije sa indikatorom ugrađenim u
robusno čelično kučište na visini udobnoj za rukovatelja. Dizajniran za korištenje u
najzahtjevnijim uvjetima.

Podne vage

DIGI platforme – kvalitetne, robusne, različitih dimenzija za različitu primjenu.

Mostar

Bišće Polje bb
88104 Mostar
Tel. 036 557 493
Fax: 036 557 492
preciz.mostar@tel.net.ba

 

PJ Banja Luka

Knjaza Miloša 11
78000 Banja Luka
Tel. 051 328 850
Servis: 051 328 851
Fax: 051 328 852
precizbl@gmail.com